10 RON - PREȚ LIVRARE LA PLATA CU CARDUL
14.99 RON - PREȚ LIVRARE PENTRU PLATA RAMBURS

Ard al Zaafaran

Timp de secole, lumea arabă a dezvoltat o foarte bună expertiză în domeniul parfumeriei. Parfumurile orientale se bucură acum de o reputație excelentă în întreaga lume. Casa de parfumuri Ard Al Zaafaran s-a născut în Dubai, creează și proiectează parfumuri autentice din know-how-ul UAE. Marca Ard Al Zaafaran este rodul tradiției și culturii arabe care oferă o călătorie exotică în mijlocul esențelor orientale. Alegerea parfumurilor de chihlimbar este largă și va atrage atât bărbații, cât și femeile din toată lumea. Chihlimbar, trandafir, tămâie, paciuli, esențe lemnoase … lista de esențe a parfumurilor arăbești Ard Al Zaafaran este lungă! Vor atrage cu siguranță fanii parfumurilor caracteristice, iar marca este deosebit de renumită pentru apele de parfum Oud 24 Hours, Oud Sharqia, Dirham și Midnight Oud. Fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate, aceste parfumuri au cucerit deja mulți adepți din întreaga lume. Așadar, nu mai așteptați să vă alegeți noul parfum: atât vrăjitor, cât și plăcut, acesta vă va însoți pe tot parcursul zilei.

Timp de secole, lumea arabă a dezvoltat o foarte bună expertiză în domeniul parfumeriei. Parfumurile orientale se bucură acum de o reputație excelentă în întreaga lume. Casa de parfumuri Ard Al Zaafaran s-a născut în Dubai, creează și proiectează parfumuri autentice din know-how-ul UAE. Marca Ard Al Zaafaran este rodul tradiției și culturii arabe care oferă o călătorie exotică în mijlocul esențelor orientale. Alegerea parfumurilor de chihlimbar este largă și va atrage atât bărbații, cât și femeile din toată lumea.
Chihlimbar, trandafir, tămâie, paciuli, esențe lemnoase … lista de esențe a parfumurilor arăbești Ard Al Zaafaran este lungă! Vor atrage cu siguranță fanii parfumurilor caracteristice, iar marca este deosebit de renumită pentru apele de parfum Oud 24 Hours, Oud Sharqia, Dirham și Midnight Oud. Fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate, aceste parfumuri au cucerit deja mulți adepți din întreaga lume. Așadar, nu mai așteptați să vă alegeți noul parfum: atât vrăjitor, cât și plăcut, acesta vă va însoți pe tot parcursul zilei.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

0