10 RON - PREȚ LIVRARE LA PLATA CU CARDUL
14.99 RON - PREȚ LIVRARE PENTRU PLATA RAMBURS

Întrebări Frecvente

Ce este un parfum arabesc?

Cultura arabă poartă o parte vitală a parfumeriei încă de la începuturile sale. Parfumurile Arabesti sunt captivante și unice, care se asociază cu luxul superior.

Aceste parfumuri sunt exotice în timp ce poartă o notă de tradiții locale. Cu toate acestea, în Orientul Mijlociu, Emiratele Arabe Unite este una dintre țările de top ale regiunii, care este copleșită de parfumurile aromatice din întreaga lume.

Deci, pentru a începe, să aruncăm o privire scurtă despre ce este parfumul un arabesc

Parfumurile arabe au un impact puternic și aromat, cu toate acestea, specialitatea acestor parfumuri include amestecul lor manual cu ingrediente din mai multe uleiuri de flori, precum și condimente. În ceea ce privește fabricarea lor în Emiratele Arabe Unite, se face prin unități complet automatizate, după selectarea amănunțită a uleiurilor.

Cu o puternică cultură a parfumului, tradițiile arabe au jucat un rol important în dezvoltarea parfumeriei europene

Condimentele, rășinile, lemnele exotice, ierburile sau chiar uleiurile esențiale de animale, precum chihlimbarul sau moscul, sunt câteva dintre materiile prime pe care parfumeria arabă le-a folosit în mod tradițional pentru a crea parfumuri încântătoare. În plus, florile și plantele precum trandafirul, iasomia sau florile de portocal sunt și au fost frecvent incluse în parfumurile arabe.

Cultura islamică folosește parfumeria profund legată de religie. Primele utilizări ale parfumurilor sunt înregistrate în secolul al VI-lea. Multe familii arabe pregătesc ceea ce se numește bakhoor, un fel de tămâie care este folosit pentru a-și purifica casele.

Dar parfumurile fine? Cel mai des întâlnit parfum oriental este făcut din Mukhalat, un amestec care conține ca ingrediente principale: oud, trandafiri, șofran și lemn de santal.

Produse/Parfumuri originale?

Parfumurile noastre sunt 100% concentrate, nediluate, sigilate. Le vindem direct de la producătorii din Emiratele Arabe Unite.

Parfumurile voastre sunt naturale?

Suntem mândri să spunem că parfumurile noastre sunt un amestec sofisticat din materiale naturale, și aromatice. Parfumurile noastre sunt conforme cu IFRA și UE, fără parabeni.

Produsele Dvs. sunt testate pe animale?

Nu. Suntem foarte mândri să spunem că niciunul dintre produsele noastre nu este testat pe animale.

Cât va dura livrarea comenzii mele?

Livrarea se va face a 2-a zi inclusiv sâmbătă, dacă comanda a fost plasată până în ora 16:00. Dacă ați comandat sâmbătă sau duminică, predarea se fă face luni, iar livrarea marți.

Ce curier folositi?

Comenzile vor fi livrate de catre SameDay curier

0